D.T.L. Consumer Products Eesti AS

Miks erinevad kujundid?
Pastasid on saada väga mitmeid kujundeid – spagetid, lipsud, spiraalid, sarvekesed, teokarbid jne. Erinevad kujud on selleks, et sobituda paremini mitmete lisanditega. Näiteks: peened ja õhulised pastad on mõeldud kergete lisanditega söömiseks (natukene oliiviõli ja maitsetaimi), erinevate viguritega kujundid on mõeldud tihkemate pastakastmete paremini peale jäämiseks.
Lisaks erinevatele kujunditele on kvaliteetpasta välispind krobeline (mida krobelisem ja sügavamate lõigetega, seda kvaliteetsem) – see tagab samuti pastakastme parema külgejäämise. Keskpärased pastatooted on väliselt täiesti siledad ning kaste voolab väga kergelt nende küljest maha.

Kas iga durumnisu sisaldav pasta on kvaliteetne?
Ei. Vahel segatakse durumnisule juurde ka tavalist nisujahu, kuid selline pasta ei anna pärast keetmist kõige paremat tulemust – pasta jääb liiga pehme ning kleepuv.

Pasta keetmine
Pastat tuleb keeta pakendil ette nähtud aja jooksul, siis jääb pasta just õige, ehk „al dente“. Kui pastat liigselt keeta, siis kaotab ta oma kvaliteedi, muutub raskeks ja tärkliseliseks (sellisest pastast võib teha pigem mõne vormiroa või piruka, ehk ülejääkide söögi).

Italpasta – kvaliteetne Itaalia durumnisupasta.

Nagu nimigi ütleb on Italpasta tooted valmistatud Itaalias. Tegemist on kvaliteetse pastaga, mis pakub väga erinevat kujundite valikut. 
Firma Italpasta asutati 1959, aastal, kui kolm Piedmontis asuvat pastatehast, Filly Poy 1881, Casalis 1912 ja Cuminetti 1916, ühinesid. Firma tootmisvõimsus ületas juba mõne aastaga 50 tonnise päevase toodangu piiri. 
Kiire areng peatus 1965. aastal, kui tehas ja peaaegu kogu sisseseade hävis tulekajus. Juba aasta hiljem soetati tänu juhtkonna ja tööliste tugevale töövõimele uus sisseseade, mis garanteeris 70 tonni pasta tootmise 24 tunni jooksul.
Tänaseks katavad Italpasta tootmishooned 50 000 ruutmeetrise ala ning potentsiaalne tootmisvõimsus on tõusnud 250 tonnile päevas.
Italpasta on alates asutamisest tähtsustanud kvaliteeti. Tänu kvaliteedile müüakse Italpasta tooteid edukalt nii Itaalias kui ka paljudel välisturgudel.
Üleelmisesse sajandisse ulatuvad traditsioonid ja mitmete põlvkondade poolt talletatud väärtuslikud teadmised minevikust, ühendatud tänapäevase tehnoloogiaga, tagavad toodetele parima kvaliteedi.

Italpasta tooted valmistatakse Itaalia, Euroopa ja rahvusvahelisi regulatsioone järgides. Kvaliteeti tagavaid süsteeme uuendatakse järjepidevalt vastavalt ISO 9001:2000 ja ka rahvusvahelistele standarditele IFS ja BRC.

Eelpool nimetatud normides kvaliteedi täitmiseks ostab Italpasta oma tooraine eksklusiivselt ainult parimatest veskitest Itaalias ning kasutab pasta tootmiseks kõige kaasaegsemat tehnoloogiat. Üle kõige fokusseerib Italpasta oma inim- ja tehnilise ressursi kvaliteetpasta valmistamisele.