Peak´s Free From

Dafco on filiaal ettevõtete grupist, mis on tegelenud juba aastast 1702 gluteenivaba toodete tootmisega. Dafco filiaal loodi aga aastal 2008a. DAFCO on spetsialiseerunud gluteenivabadele toodetele, eelkõige toidukontseptsioonide ja tervisetoodetele.

Ettevõttena varustavad nad oma kliente nii koostisosade kui ka kasutusvalmis gluteenivabade toodetega. Nende tugevus ja fookus seisneb gluteenivabade (lahtiste) toodete pakkimises või ümberpakendamises gluteenivabadesse tarbijapakenditesse.

Missioon

Töötamine usaldusväärse partneri ja teenusepakkujana kõigile, kes on huvitatud gluteenivabade, tervislike ja õiglaste toodete turustamisest lahtiselt või väikestes pakendites, ohutult ja oma kaubamärgi all.

 

Gluteenivabade toodete turg on õitsemas ja see on toiduainetööstuse üks kiiremini kasvavaid turge. See on tingitud asjaolust, et üha enam inimesi diagnoositakse gluteenitundlikena (tsöliaakia). Selle vaevuse all kannatavad inimesed on allergilised gluteeni – valgufraktsiooni suhtes, mida esineb kõige tavalisemates teraviljades (nisu, oder, rukis, kamut, speltanisu) ja mis on lisatud peaaegu kõigisse tänapäevastesse toiduainetesse.

Praegu pole selle hiljutise arvu kasvu põhjuste kohta piisavalt teadmisi. On kindel, et selle vaevuse all kannatavate inimeste jaoks on ainult üks ravim: järgida eluaegset gluteenivaba dieeti.

Lisaks kasvab tarbijate teadlikkus toidust ja sellest tulenevalt ka nõudlus looduslike ja tervislike toodete (ilma toodete / tervisetoodete) järele. Ilmselt soovivad ettevõtted sellele turule reageerida. Sellel turul on ohutute ja taskukohaste toodete tootmise suhtes seatud kõrged nõudmised.

Näiteks: gluteenivabade toodete tootmiseks ja pakkimiseks peavad toimingud toimuma täiesti eritellimusel loodud keskkonnas ja protsesse tuleb pidevalt jälgida.

Isegi gluteeni mikroskoopiline esinemine võib gluteenivabu tooteid saastata, nii et neid ei saa enam kasutada gluteenivabas dieedis. Seda nähtust nimetatakse ristsaastumiseks.

Lahendus:

DAFCO pakub oma klientidele kõiki rajatisi, mis on vajalikud gluteenivabade või „vabade“ toodete turustamiseks – nii tõhusalt kui ka konkurentsivõimeliselt kui võimalik – ilma, et kliendid ise peaksid suuri investeeringuid tegema.

Selle saavutamiseks haldab DAFCO ise paljusid äriprotsesse, mida saame oma klientidele pakkuda väga huvitavate ettepanekutena järgmiselt.

Autonoomne iseseisev import (tooraine / koostisosade otsene ostmine allikast, mitte vahekaubanduse kaudu, kaasates edasimüüjaid ja importijaid).

Oma veski. Toorainete autonoomne jahvatamine pooltooteks (teatud tüüpi jahu), mida võib kasutada toodete koostisosadena (näiteks küpsetussegud), selle asemel, et seda ettevõtet teostaksid teised ettevõtted kallite kuludega ja sageli ebasobivas keskkonnas ( ristsaastumise riskiga välistes ettevõtetes, mis ei ole spetsialiseerunud gluteenivabadele toimingutele).

Autonoomsed jooned segamiseks, pakendamiseks ja täitmiseks. Selle asemel, et hakata näiteks küpsetussegude, müsli jms lõplikku segamist sisse tellima ja / või usaldama pakendamist välistele kaaspakendajatele, kontrollib DAFCO ka seda etappi täielikult. Seega oleme kindlad, et need toimingud toimuvad ohutult ja ilma saastumisohtu.

Autonoomne kvaliteedikontroll meie enda labori abil, mis on spetsialiseerunud gluteeniuuringutele ja toodete gluteenijälgede tuvastamisele. Selline lähenemine säästab palju raha. Kontrollides ülalnimetatud protsesse ja pakkudes neid paketina, hoiab DAFCO kindlalt kinni kuludest. Neid jooni järgides suudab DAFCO vähendada mitme tootmisetapi marginaale, mida tavaliselt teevad mitu osapoolt; lisaks pakutakse neid toiminguid ühes komplektis. See tähendab, et DAFCO kliendid säästavad raha. Lisaks võimaldab DAFCO täielik kontroll optimaalset ülevaadet ohutusnõuetest, et oleks tagatud otsekoheste ja heade toodete tarnimine.